מדיניות הפרטיות

מדיניות פרטיות זו מתארת כיצד jacob-fine-goods-gourmet-foods-chocolate-boutique.myshopify.com ("האתר" או "אנחנו") אוספת, משתמשת וחושפת את המידע האישי שלך כאשר אתה מבקר או מבצע רכישה מה- אֲתַר.

איסוף מידע אישי

כאשר אתה מבקר באתר, אנו אוספים מידע מסוים על המכשיר שלך, האינטראקציה שלך עם האתר ומידע הדרוש לעיבוד הרכישות שלך. אנו עשויים גם לאסוף מידע נוסף אם תפנה אלינו לקבלת תמיכת לקוחות. במדיניות פרטיות זו, אנו מתייחסים לכל מידע שיכול לזהות אדם באופן ייחודי (כולל המידע להלן) כ"מידע אישי". עיין ברשימה למטה למידע נוסף על איזה מידע אישי אנו אוספים ומדוע.

מידע על המכשיר

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: גרסת דפדפן האינטרנט, כתובת IP, אזור זמן, מידע על קובצי Cookie, אילו אתרים או מוצרים אתה מציג, מונחי חיפוש וכיצד אתה מקיים אינטראקציה עם האתר.
  • מטרת האיסוף: כדי לטעון את האתר בצורה מדויקת עבורך, ולבצע ניתוחים על השימוש באתר כדי לייעל את האתר שלנו.
  • מקור האיסוף: נאסף אוטומטית כאשר אתה ניגש לאתר שלנו באמצעות עוגיות, קובצי יומן, משואות אינטרנט, תגים או פיקסלים
  • גילוי למטרה עסקית: משותף עם המעבד שלנו Shopify

מידע על ההזמנה

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: שם, כתובת לחיוב, כתובת למשלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיסי אשראי [הוסף כל סוגי תשלום אחרים שהתקבלו]), כתובת דואר אלקטרוני ומספר טלפון.
  • מטרת האיסוף: לספק לך מוצרים או שירותים כדי למלא את החוזה שלנו, לעבד את פרטי התשלום שלך, לארגן משלוח ולספק לך חשבוניות ו/או אישורי הזמנה, לתקשר איתך, לסנן את ההזמנות שלנו לאיתור סיכון או הונאה פוטנציאליים, וכאשר בתור עם ההעדפות ששיתפת איתנו, לספק לך מידע או פרסום הקשורים למוצרים או לשירותים שלנו.
  • מקור האיסוף: שנאספו ממך.
  • גילוי למטרה עסקית: משותף עם המעבד שלנו Shopify

מידע על תמיכת לקוחות

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: מיילים
  • מטרת האיסוף: לספק תמיכת לקוחות.
  • מקור האיסוף: שנאספו ממך.

קטינים

האתר אינו מיועד לאנשים מתחת לגיל 21. אנחנו לא אוספים מידע אישי מילדים בכוונה. אם אתה ההורה או האפוטרופוס ומאמין שילדך סיפק לנו מידע אישי, אנא צור איתנו קשר בכתובת למטה כדי לבקש מחיקה.

שיתוף מידע אישי

אנו חולקים את המידע האישי שלך עם ספקי שירותים כדי לעזור לנו לספק את השירותים שלנו ולקיים את החוזים שלנו איתך, כמתואר לעיל. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב-Shopify כדי להפעיל את החנות המקוונת שלנו. תוכל לקרוא עוד על האופן שבו Shopify משתמשת במידע האישי שלך כאן: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך כדי לציית לחוקים ולתקנות החלים, כדי להגיב לזימון, צו חיפוש או בקשה חוקית אחרת למידע שנקבל, או כדי להגן על זכויותינו בדרך אחרת.

פרסום התנהגותי

כפי שתואר לעיל, אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך פרסומות ממוקדות או תקשורת שיווקית שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך. לדוגמה:

  • INהשתמש ב-Google Analytics כדי לעזור לנו להבין כיצד הלקוחות שלנו משתמשים באתר. תוכל לקרוא עוד על האופן שבו Google משתמשת במידע האישי שלך כאן: https://policies.google.com/privacy?hl=iw.אתה יכול גם לבטל את הסכמתך ל-Google Analytics כאן: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • אנו חולקים מידע על השימוש שלך באתר, הרכישות שלך והאינטראקציה שלך עם המודעות שלנו באתרים אחרים עם שותפי הפרסום שלנו. אנו אוספים ומשתפים חלק ממידע זה ישירות עם שותפי הפרסום שלנו, ובמקרים מסוימים באמצעות שימוש בעוגיות או בטכנולוגיות דומות אחרות (שאת עשוי להסכים לה, בהתאם למיקומך).

למידע נוסף על אופן הפעולה של פרסום ממוקד, תוכל לבקר בדף החינוכי של יוזמת הפרסום ברשת ("NAI") בכתובת http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

אתה יכול לבטל את הסכמתך לפרסום ממוקד על ידי:

בנוסף, תוכל לבטל את הסכמתך לחלק מהשירותים הללו על ידי ביקור בפורטל הביטול של Digital Advertising Alliance בכתובת: http://optout.aboutads.info/.

שימוש במידע אישי

אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך את השירותים שלנו, הכוללים: הצעת מוצרים למכירה, עיבוד תשלומים, משלוח ומימוש ההזמנה שלך, ועדכון שלך לגבי מוצרים, שירותים והצעות חדשים.

בסיס חוקי

בהתאם לתקנת הגנת המידע הכללית ("GDPR"), אם אתה תושב של האזור הכלכלי האירופי ("EEA"), אנו מעבדים את המידע האישי שלך תחת הבסיסים החוקיים הבאים:

  • הסכמתך;
  • ביצוע ההתקשרות בינך לבין האתר;
  • עמידה בהתחייבויות המשפטיות שלנו;
  • כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך;
  • לבצע משימה שבוצעה לטובת הציבור;
  • למען האינטרסים הלגיטימיים שלנו, שאינם גוברים על זכויותיך וחירויותיך היסודיות.

הַחזָקָה

כאשר אתה מבצע הזמנה דרך האתר, אנו נשמור את המידע האישי שלך לרישומינו אלא אם ועד שתבקש מאיתנו למחוק מידע זה. למידע נוסף על זכות המחיקה שלך, עיין בסעיף 'זכויותיך' למטה.

קבלת החלטות אוטומטית

אם אתה תושב ה-EEA, יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד המבוסס על קבלת החלטות אוטומטית בלבד (הכוללת פרופיל), כאשר להחלטה זו יש השפעה משפטית עליך או משפיעה עליך באופן משמעותי בדרך אחרת.

אָנוּ [תעשה אל תעשה] לעסוק בקבלת החלטות אוטומטית לחלוטין שיש לה השפעה משפטית או משמעותית אחרת באמצעות נתוני לקוחות.

המעבד שלנו Shopify משתמש בקבלת החלטות אוטומטיות מוגבלות כדי למנוע הונאה שאין לה השפעה משפטית או משמעותית אחרת עליך.

שירותים הכוללים מרכיבים של קבלת החלטות אוטומטיות כוללים:

  • רשימת הכחשה זמנית של כתובות IP המשויכות לעסקאות נכשלות חוזרות ונשנות. רשימת הכחשה זו נמשכת מספר קטן של שעות.
  • רשימת שלילה זמנית של כרטיסי אשראי המשויכים לכתובות IP שנדחתה. רשימת הכחשה זו נמשכת מספר קטן של ימים.


מכירת מידע אישי

האתר שלנו מוכר מידע אישי, כפי שהוגדר בחוק הפרטיות לצרכן בקליפורניה משנת 2018 ("CCPA").

[לְהַכנִיס:

  • קטגוריות של מידע שנמכר;
  • הוראות כיצד לבטל את הסכמתך למכירה;
  • בין אם העסק שלך מוכר מידע על קטינים (מתחת לגיל 16) ובין אם אתה מקבל הרשאה חיובית;
  • אם אתה מספק תמריץ פיננסי לא למכור מידע, ספק מידע לגבי מהו התמריץ הזה.]

הזכויות שלך

[כלול את הסעיף הבא אם החנות שלך ממוקמת ב- או אם יש לך לקוחות באירופה]

GDPR

אם אתה תושב ה-EEA, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים עליך, להעביר אותו לשירות חדש, ולבקש שהמידע האישי שלך יתוקן, יעודכן או יימחק. אם ברצונך לממש זכויות אלו, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי ההתקשרות שלהלן [או הכנס הוראות אלטרנטיביות לשליחת בקשות גישה, מחיקה, תיקון וניידות].

המידע האישי שלך יעובד תחילה באירלנד ולאחר מכן יועבר מחוץ לאירופה לאחסון ועיבוד נוסף, כולל לקנדה וארצות הברית. למידע נוסף על האופן שבו העברת נתונים תואמות ל-GDPR, ראה את ה-GDPR Whitepaper של Shopify: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

[כלול את הסעיף הבא אם העסק שלך כפוף לחוק הפרטיות לצרכן בקליפורניה]

CCPA

אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים לגביך (הידוע גם בשם 'הזכות לדעת'), להעביר אותו לשירות חדש, ולבקש שהמידע האישי שלך יתוקן , עודכן או נמחק. אם ברצונך לממש זכויות אלו, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי ההתקשרות שלהלן [או הכנס הוראות אלטרנטיביות לשליחת בקשות גישה, מחיקה, תיקון וניידות].

אם תרצה להגדיר סוכן מורשה שיגיש בקשות אלה בשמך, אנא צור איתנו קשר בכתובת למטה.

עוגיות

קובץ Cookie הוא כמות קטנה של מידע שהוורד למחשב או למכשיר שלך כאשר אתה מבקר באתר שלנו. אנו משתמשים במספר עוגיות שונות, לרבות עוגיות פונקציונליות, ביצועיות, פרסום ומדיה חברתית או עוגיות תוכן. קובצי Cookie משפרים את חווית הגלישה שלך בכך שהם מאפשרים לאתר לזכור את הפעולות וההעדפות שלך (כגון כניסה ובחירת אזור). המשמעות היא שאינך צריך להזין מחדש את המידע הזה בכל פעם שאתה חוזר לאתר או גולש מדף אחד לאחר. קובצי Cookie מספקים גם מידע על האופן שבו אנשים משתמשים באתר, למשל אם זו הפעם הראשונה שהם מבקרים או אם הם מבקרים תכופים.

אנו משתמשים בעוגיות הבאות כדי לייעל את החוויה שלך באתר שלנו וכדי לספק את השירותים שלנו.

קובצי Cookie נחוצים לתפקוד החנות

שֵׁם פוּנקצִיָה
_רָחוֹק משמש בקשר עם גישה למנהל מערכת.
_secure_session_id משמש בקשר לניווט דרך חלון ראווה.
עֲגָלָה משמש בקשר עם עגלת קניות.
cart_sig משמש בקשר לקופה.
cart_ts משמש בקשר לקופה.
checkout_token משמש בקשר לקופה.
סוֹד משמש בקשר לקופה.
secure_customer_sig משמש בקשר לכניסה ללקוח.
storefront_digest משמש בקשר לכניסה ללקוח.
_shopify_u משמש כדי להקל על עדכון פרטי חשבון לקוח.

דיווח ואנליטיקה

שֵׁם פוּנקצִיָה
_מעקב_הסכמה העדפות מעקב.
_דף נחיתה עקוב אחר דפי נחיתה
_orig_referrer עקוב אחר דפי נחיתה
_s ניתוח של Shopify.
_shopify_s ניתוח של Shopify.
_shopify_sa_p ניתוחי Shopify הקשורים לשיווק והפניות.
_shopify_sa_t ניתוחי Shopify הקשורים לשיווק והפניות.
_shopify_y ניתוח של Shopify.
ניתוח של Shopify.

[הכנס קובצי Cookie או טכנולוגיות מעקב אחרות שבהן אתה משתמש]

משך הזמן שעוגייה נשארת במחשב או במכשיר הנייד שלך תלוי אם מדובר בעוגייה "מתמשכת" או "סשן". קובצי Cookie של הפעלה נמשכים עד שתפסיק לגלוש וקובצי Cookie קבועים נמשכים עד שהם יפוג או נמחקים. רוב קובצי ה-Cookie שאנו משתמשים בהם הינם מתמידים ותוקפם יפוג בין 30 דקות לשנתיים מתאריך הורדתם למכשיר שלך.

אתה יכול לשלוט ולנהל עוגיות בדרכים שונות. אנא זכור שהסרה או חסימה של קובצי Cookie עלולה להשפיע לרעה על חווית המשתמש שלך וייתכן שחלקים מהאתר שלנו לא יהיו נגישים עוד באופן מלא.

רוב הדפדפנים מקבלים קובצי Cookie באופן אוטומטי, אבל אתה יכול לבחור אם לקבל קובצי Cookie או לא דרך פקדי הדפדפן שלך, שנמצאים לעתים קרובות בתפריט "כלים" או "העדפות" של הדפדפן שלך. למידע נוסף על איך לשנות את הגדרות הדפדפן שלך או כיצד לחסום, לנהל או לסנן קובצי Cookie ניתן למצוא בקובץ העזרה של הדפדפן שלך או דרך אתרים כגון www.allaboutcookies.org.

בנוסף, שים לב שחסימת קובצי Cookie עשויה שלא למנוע לחלוטין את אופן שיתוף המידע עם צדדים שלישיים כגון שותפי הפרסום שלנו. כדי לממש את זכויותיך או לבטל את הסכמתך לשימושים מסוימים במידע שלך על ידי צדדים אלה, אנא עקוב אחר ההוראות בסעיף "פרסום התנהגותי" למעלה.

אל תעקוב

לידיעתך, מכיוון שאין הבנה עקבית בתעשייה כיצד להגיב לאותות "אל תעקוב", איננו משנים את נוהלי איסוף הנתונים והשימוש שלנו כאשר אנו מזהים אות כזה מהדפדפן שלך.

שינויים

אנו עשויים לעדכן את מדיניות הפרטיות הזו מעת לעת כדי לשקף, למשל, שינויים בשיטות שלנו או מסיבות תפעוליות, משפטיות או רגולטוריות אחרות.

איש קשר

למידע נוסף על נוהלי הפרטיות שלנו, אם יש לך שאלות, או אם ברצונך להגיש תלונה, אנא צור איתנו קשר בדואר אלקטרוני בכתובת [כתובת דואר אלקטרוני] או בדואר באמצעות הפרטים המופיעים להלן:

רבי מאיר 20, 6560500 תל אביב, ישראל

עודכן לאחרונה: [תַאֲרִיך]

אם אינך מרוצה מהתגובה שלנו לתלונתך, יש לך את הזכות להגיש את תלונתך לרשות הרלוונטית להגנת המידע. אתה יכול לפנות לרשות המקומית להגנה על מידע, או לרשות הפיקוח שלנו כאן: [הוסף מידע ליצירת קשר או אתר אינטרנט עבור הרשות להגנה על נתונים בשטח השיפוט שלך. לדוגמה: https://ico.org.uk/make-a-complaint/]

עברית